2010. augusztus 22., vasárnap

Egy nyaralás képei...

Véget ért a vakáció, ma este már mennem kell dolgozni.:(

Az első 3 napon csak ettünk és aludtunk, én természetesen kötöttem.
Az indulás előtti napon lettem kész ezzel a Nort Roéval, megelégedésemre elég nagy lett. Épphogy blokkolni tudtam, vittem is magammal Balcsira, ott fényképeztem le, mert tudtam, hogy onnan nem jön haza velem...


Odafelé az úton kötögettem Ercsu Toscanáját. Nagyon kellemes élmény volt ezt a bambusz fonalat kötni, a minta is követhető volt, hamar készen lettem vele. Az eredmény magáért beszél:


Ezután következett Barka-Marcipánból egy Frozen Leaves. Nagyon megkínlódtam vele, legalább 5x bontottam vissza, majd a vége előtt nem sokkal elfogyott a fonal:(
Itt még csak kezdtem:


Itt már a végét járom:


...itt a vége, fuss el véle:


Tiszta szerencse, hogy volt nálam még egy gombóc méz-karamell cirmos Rikkel-csipkefonal, bánatomban elkezdtem egy Spring Trellist.

 Node nemcsak kötésből áll az élet!
Kicsilányomék is meglátogattak minket.


Fagyiztunk is:


palacsintáztunk is:


A technika vívmányainak -mint laptop és wifi- hála,böngészhettem kedvenc fórumaimat és fonalboltjaimat, el is csábultam néhány Barka-újdonságra.


Az én Uram azon kevés férjek egyike, akinek örömet okoz látnia kicsi feleségét, amint fonalat rendel és gyermeki boldogság tölti el ettől. Sőt próbál profi képeket csinálni Kicsianya kész alkotásáról:


Hogy a North Roé miért nem jött velem haza, arról a következő bejegyzésben fogok mesélni.
Mindenesetre, kihasználtam a szabim minden percét és csak olyan dolgokat csináltam, amelyek örömet okoztak, így teljes volt a nyaralás, csak rövid.

3 megjegyzés:

  1. Adja Isten, hogy még sokáig fényképezhessem a kis műalkotásaidat...

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy megleletem a North Roé titkát. :) Azért majd számolj be róla te is, ha időd engedi!

    VálaszTörlés